Nieuwsgierig naar wat Qing voor je kan betekenen?

Vraag hier het Proefabonnement aan

Dashboard

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres*

Telefoonnummer

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er precies wanneer ik een gratis proefperiode aanvraag?

Wanneer wij je aanvraag ontvangen nemen wij contact met je op om het account naar jouw behoefte in te richten. Desgewenst maken we een afspraak voor een korte (online) demo.

Wanneer het account is aangemaakt krijg je van ons een mailtje met de inloggegevens. Je kunt nu je eerste klanttevredenheidsonderzoek opzetten en versturen. De proefperiode gaat in op het moment dat je de mail met inloggegevens krijgt. Na 30 dagen stopt het proefabonnement. Wanneer je het abonnement niet wilt verlengen hoef je dus verder niets te doen, deze stopt automatisch na 30 dagen.

Heb je hulp nodig bij het opzetten van het klanttevredenheidsonderzoek neem dan contact op met onze servicedesk. Wij helpen je graag!

Hoe veilig zijn mijn gegevens?

Wij maken gebruik van een beveiligde SSL verbinding. Dat betekent dat derden de informatie die via onze vragenlijsten wordt verstuurd niet kunnen lezen. Wanneer het abonnement wordt gestopt bewaren we jullie gegevens nog 1 jaar, daarna worden de gegevens vernietigd.

Zit er een addertje onder het gras?

Nee. Geen rare dingen. We hebben alleen bovenstaande informatie nodig om het gratis account in te stellen. We vragen dan ook niet naar bank- of creditkaart gegevens.of .

Moet ik mij zorgen maken over mijn e-mail gegevens?

Nee. Jouw contactinformatie en persoonlijke gegevens zijn van jouw alleen. Ze zijn veilig bij ons. We houden je wel per mail op de hoogte, maar je kunt hiervoor ieder moment uitschrijven.