Verzamelen Feedback

Verzamelen reviews

Klantenfeedback is cruciaal om te bepalen of je dienstverlening nog wel aansluit op de behoeften van de klant. Je wilt echter niet continu een beroep doen op de kostbare tijd van je klanten. Door technologische ontwikkelingen zoals sentiment analyse is het niet meer nodig om lange vragenlijsten te versturen. Twee vragen geven voldoende informatie om actie te ondernemen en de klantbeleving te vergroten.

Verzamelen Feedback Via E-mail

Uitnodigingen per e-mail versturen is een efficiënte manier om klanten uit te nodigen aan je onderzoek mee te doen. Met de E-mail composer van Qing stel je snel en makkelijk goedogende E-mail campagnes op. E-mails kunnen in de eigen huisstijl worden opgemaakt en met een persoonlijke aanhef. Qing biedt de mogelijkheid om E-mail campagnes handmatig te versturen of om de verzending te automatiseren

Email campaign

Verzamel feedback met smart device en/of QR-code

QR-code + mobile

Bedrijven die geen E-mail adressen van hun klanten hebben (bijv. detailhandel, restaurants) kunnen feedback verzamelen met behulp van de Qing App. Qing biedt de mogelijkheid om een vragenlijst aan een QR-code te koppelen. Klanten scannen de QR-code met hun smartphone/tablet en geven vervolgens hun feedback.

 

Tablet

De Qing App heeft een "loopfunctie" waardoor de App ook zonder QR-code gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld door het registreren van feedback op een tablet.

Online reputatie

Online reputatie

Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat klanten zich bij het aankopen van producten laten beïnvloeden door online beoordelingen. Voor de online reputatie geldt dat je product datgene is dat mensen zeggen dat het is. Van belang dus om je online reputatie goed in de gaten te houden en acties te ondernemen om die te verbeteren . Qing heeft een aantal tools die je hierbij helpt.

Online beoordelingen

Qing verzamelt dagelijks online reviews over je bedrijf of product. Beoordelingen worden verzameld van alle relevante booking- en reviewsites zoals: Booking.com. Kieskeurig.nl, Tripadvisor, etc. Tekstanalyses geven aan wat verbeterd moet worden om de Online Reputatie te verbeteren en Qing helpt je om positieve feedback op Social Media te delen.

Neem contact voor een gratis demo of voor meer informatie

Adresgegevens

Qing

Zwiepseweg 4

7244AK Barchem

Tel: 0031 (6)12945890

Mail: info@yourqing.com


JOIN OUR NEWSLETTER

Blijf op de hoogte van de laatste trends, blogs, rapportages, etc. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.