Online Reputatie

Online Reputatie

Voor Online Reputatie geldt: "Je bent wat mensen zeggen dat je bent".

Online reputatie heeft grote invloed bij wie consumenten kopen en bij wie niet, belangrijk dus om deze te monitoren en indien nodig te verbeteren.
Qing geeft realtime inzicht in de Online Reputatie door online beoordelingen en conversaties op Social Media te monitoren.

Tekstanalyses laten de oorzaken achter de Online Reputatie zien. Welke aspecten zorgen voor positieve en welke juist voor negatieve beoordelingen.
Qing geeft je controle over de Online Reputatie en laat deze in je voordeel werken.

Online Reputation Score

Wat is de …

De Online Reputatie Score (ORS) is een door Qing ontwikkelde score die gebruikt wordt om de online reputatie tussen bedrijven of producten te benchmarken. De ORS wordt berekend aan de hand van de waarderingscijfers die consumenten in reviews geven. De score kan voor iedere periode worden berekend (dag/week/maand/jaar).

Hoe wordt het berekend?

Alle reviewsites vragen consumenten om een waarderingscijfer te geven hoe zij het product hebben ervaren. Deze cijfers worden normaal gesproken gegeven op een schaal tussen 0-5 of 0-10. Qing rekent eerst alle waarderingscijfers om naar een 10-puntsschaal. Voor het berekenen van de ORS wordt er naast het waarderingscijfer ook rekening gehouden met het aantal reviews. Een hoger volume dan het gemiddelde heeft een positief effect op de ORS. De ORS wordt op een schaal van 1-100 weergegeven. Het gemiddelde ligt tussen de 65 en 85. Indien je onder de 65 scoort zul de ORS moeten verbeteren. Scoor je boven de 85 dan hoor je tot de beste van je branche/productcategorie.

Tekstanalyses

Qing heeft een tekstanalyse methode ontwikkeld die precies aangeeft wat klanten goed aan je vinden en wat niet. Inzicht in de sterke en minder sterke aspecten van je product is een goed vertrekpunt om de klantbeleving te verbeteren.

Voor meer informatie over tekstanalyses klik op onderstaande button.

Laat ons via onderstaande button weten of we je ergens mee kunnen helpen, bijvoorbeeld meer informatie of een demo

 Adresgegevens

 Qing

Zwiepseweg 4

7244AK Barchem

Tel: 0031 (6)12945890

Mail: info@yourqing.com


JOIN OUR NEWSLETTER

Blijf op de hoogte van de laatste trends, blogs, rapportages, etc. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.