Waarom Qing

We leven momenteel in een tijd van ongekende technologische vernieuwing. Informatie is steeds sneller beschikbaar en het wordt steeds makkelijker om de informatie te vinden die je zoekt. Wanneer klanten niet helemaal tevreden zijn over een dienst of product is er binnen een handomdraai een alternatief gevonden. Er is een "Zero tolerance" voor slechte producten. Dit vergroot de noodzaak voor bedrijven om te sturen op klanttevredenheid en direct in te grijpen wanneer de klanttevredenheid minder wordt.

Traditionele gasttevredenheidsonderzoeken voldoen niet meer. Deze vragen te veel tijd. Er is behoefte aan een oplossing die op een makkelijke en snelle manier de gasttevredenheid monitort en direct de vinger op de zere plek weet te leggen. Dat is nu precies wat Qing doet.

Wat vinden wij belangrijk

Eenvoud: Wij werken op een ongecompliceerde manier, ontwikkelen dienstverleningen en producten die eenvoudig te begrijpen en te implementeren zijn.

Betrouwbaar:Het geloof en het vertrouwen in de integriteit en eerlijkheid van mensen of organisaties. Een belangrijk gegeven hoe we met elkaar omgaan. Vertrouwen is moeilijk te verkrijgen en wanneer beschadigd, nog moeilijker te herstellen. Qing vindt het belangrijk om vertrouwen te krijgen maar nog belangrijker om het te houden.

Samen:De beste oplossingen komen uit samenwerking. Uitgangspunt van ons handelen is gebaseerd op de gouden regel: Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wil worden. Dit is waarom mensen graag bij Qing willen werken en waarom klanten  graag met ons samenwerken.

Efficiënt: Qing vraagt zich altijd af of het efficiënter en makkelijker kan. "More is less." We streven ernaar om meer gedaan te krijgen met minder middelen als daarvoor.

Onze klanten

Neem contact op voor meer informatie of een demo

Adresgegevens

Qing

Zwiepseweg 4

7244AK Barchem

Tel: 0031 (6)12945890

Mail: info@yourqing.com


JOIN OUR NEWSLETTER

Blijf op de hoogte van de laatste trends, blogs, rapportages, etc. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.